نخلط الثوم والخل والكمون والملح والشطة(الفلفل الحار) جيدا ثم نتبل بها الكبدة ونتركها فى البراد 1/4 ساعة نضع زيت على النار حتى يسخن ثم نسقط فيه الكبدة ونقلب وستظهر فورا الرائحة الطيبة .. نخفض الحرارة بعد ان يتغير لون الكبدة ونضيف حلقات الفلفل الاخضر ليكمل نضجه مع الكبدة ونغطيها ونتركها ربع ساعة .. بعد ذلك نرفع الغطاء ونقلب جيدا حتى تتشرب مائها وتتحمر فى زيتها ... توضع فى طبق التقديم وترش بعصير الليمون (الليمون ضرورى للمذاق المميز للكبدة الاسكندرانى ) تقدم مع الجرجير والبطاطس المحمرة والخبز أتمنى أن تنال إعجابكن...
Pr!ncess...dede عضو ذهبي
الجنس : انثى
العمر : 32
الابراج :
العمل : لسه بفكر مودك ايه؟ : عدد المساهمات : 2862 نقاط : 9281 تاريخ التسجيل : 05/05/2009 الموقع : http://2fisotelgam3a.ahlamontada.net/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ حينما يموت الحب وتُثلج القلوب وتصبح المشاعر كالصقيع تبقى الاحـــلام هي جواز سفرنا وتصبح الاقــلام سفينة هروبنا
bedo عضو ذهبي
الجنس : ذكر
العمر : 33
الابراج :
العمل : chemist مودك ايه؟ : عدد المساهمات : 2667 نقاط : 8588 تاريخ التسجيل : 22/06/2009